przez ukasz » 25 Lis 2013, 15:24
przez ABC Maluszka » 27 Lis 2013, 00:41
keczupimusztarda napisał(a):Przyjmujemy każdą krytykę Ale na nieprawdę musimy reagować. Jeśli chodzi o opiekacz to tak jest tam opiekacz obok którego stoi grill na którym smażymy mięso Nie da się mięsa usmażyć pod opiekaczem bo trwało by to pewnie z 30-40 min. Pan widział zapewne kotleta pod opiekaczem gdy umieszczony był na nim ser. Robimy to po to by ser się lekko rozpuścił. Niedługo będziemy w posiadaniu bułek które będą mniej kruche, pieczone specjalnie dla nas. Mamy dopiero dwa tygodnie, na rynku pełnym kebabów, chińczyków nie jest łatwo się przebić polskim przedsiębiorcom. Ale będziemy robić wszystko by ulepszyć nasz produkt. A po bilansie miesięcznym będziemy mogli stwierdzić czy możemy sobie pozwolić na lekkie obniżki cen. Mimo różnych przeciwności losu już niedługo wprowadzimy, mini burgery, frytki i zapiekanki. Pozdrawiamy KIM
przez ABC Maluszka » 27 Lis 2013, 00:48
ukasz napisał(a):A mnie zastanawia jedna sprawa - ostatnio znajomy powiedział mi, że w burgerze nie może być 100% wołowiny, bo by się rozleciał. Dokładnie wytłumaczył mi, że to musi być mięso wołowe + łój wołowy. I teraz pytanie do KiM - czy to prawda? Jeśli tak to jak wyglądają u Was proporcje mięsa i łoju??
przez Mavgan » 27 Lis 2013, 06:42
przez rather » 27 Lis 2013, 14:01
przez keczupimusztarda » 30 Lis 2013, 16:38
przez jacekw72 » 01 Gru 2013, 10:44
przez keczupimusztarda » 02 Gru 2013, 21:45
przez helga4 » 04 Sty 2014, 10:54
przez keczupimusztarda » 04 Sty 2014, 20:01
przez lulus » 10 Lut 2014, 14:25
przez Heimat » 10 Lut 2014, 22:26
Co się dzieje, ze w NDM wszystko pada?