przez disturbia » 02 Lut 2014, 16:02
przez melchizedek » 02 Lut 2014, 18:00
przez Chelsea » 02 Lut 2014, 18:39
przez rather » 02 Lut 2014, 21:42
przez disturbia » 02 Lut 2014, 21:54
przez melchizedek » 02 Lut 2014, 21:56
Rzeczywiście tak wcześniej bywało, że sok płynął. Ale to chyba wina była sera plus dodatków, które po prostu puszczały soki. Ostatnio to się poprawiło, ponieważ pizza była sucha, ciekawe czy następnym razem też tak będzierather napisał(a):[...] bo z Hita zawsze wydawała się za tłusta. Chyba kwestia używanego sera - pamiętam, że do pudełka wkładali pod spód folię aluminiową, żeby tłuszcz nie przeciekał. Błłłeee
przez Mavgan » 02 Lut 2014, 22:08
przez agniesia » 02 Lut 2014, 22:37
przez rather » 03 Lut 2014, 00:58
przez Heimat » 03 Lut 2014, 04:26
przez Japko » 03 Lut 2014, 19:29
przez ukasz » 04 Lut 2014, 16:51