przez Mavgan » 05 Lis 2012, 14:35
przez mcba » 05 Lis 2012, 16:42
przez Mavgan » 06 Lis 2012, 16:31
mcba napisał(a):ja co najwyżej chętnie spróbuję i może czegoś się nauczę
przez disturbia » 07 Lis 2012, 00:07
przez Heimat » 27 Gru 2012, 19:29
przez Mavgan » 31 Gru 2012, 19:08
przez Mavgan » 05 Sty 2013, 21:30
przez Mavgan » 18 Sty 2013, 23:53
przez Heimat » 19 Sty 2013, 00:07
przez Heimat » 17 Mar 2013, 13:38
przez Heimat » 27 Cze 2013, 00:02
Mavgan napisał(a):Zimą najlepiej się robi piwo, ponieważ drożdże piwne lubią niskie temp.(te dolnej fermentacji) a tak się składa że z 'dolniaków" wychodzą zazwyczaj najlepsze piwa.
przez Mavgan » 15 Lip 2013, 16:38