utylizacja tonerów

Nowy Dwór Mazowiecki - wszystko o tym, co dzieje się w naszym mieście. Wydarzenia, koncerty, imprezy, komentarze, polityka.

utylizacja tonerów

Postprzez karina » 16 Wrz 2014, 08:58

Czy w naszym mieście są jakieś punkty, gdzie mogę oddać tonery do utylizacji? Tylko nie tak za free, tylko żebym mogła mieć z tego chociaż 1/3 na nowy.
karina
Użytkownik
Użytkownik

Re: utylizacja tonerów

Postprzez rather » 16 Wrz 2014, 09:24

O 1/3 ceny na nowy to raczej możesz zapomnieć, cena odkupu zazwyczaj nie przekracza 10zł - zależy od typu drukarki. Nie wiem czy ktoś w Nowym Dworze świadczy taką usługę, ale najlepszym sposobem ograniczenia kosztów jest regeneracja tonerów w jakiejś firmie, która robi to rzetelnie i na dobrych materiałach. Jest to też rodzaj recyklingu zużytych opakowań, więc przy okazji chronisz środowisko.
A ponadto uważam, że Straż Miejska powinna zostać zlikwidowana!
dietetyk Legionowo
Awatar użytkownika
rather
Administrator
Administrator

Miejscowość: Osiedle Młodych

Postprzez fruti » 17 Wrz 2014, 08:34

też kiedyś szukałam w naszym mieście takiego skupu, ale proponowali mi tylko regenerację, a do tego nie mam przekonania. w internecie znalazłam skup http://adaso.pl/ i przymierzam się, żeby wysłać im kurierem te moje tonery. ale jak rather wspomniał 1/3 ceny to marzenie, ale na lizaka wystarczy ;)
fruti
Użytkownik
Użytkownik

Postprzez alli88 » 24 Mar 2026, 16:25

W szafce z akcesoriami biurowymi zauważyłam pustki, a muszę przygotować sporą partię korespondencji seryjnej w formie papierowej. Sprawdzałam dostępność materiałów w kategorii https://www.dodrukarki.pl/category/brot ... fc-l2700dn, szukając czegoś o wysokiej wydajności do druku czarno-białego. Sklep Dodrukarki oferuje te komponenty w dobrych cenach, więc pewnie u nich wybiorę odpowiednie wkłady, aby zachować ciągłość pracy przy biurku bez niepotrzebnych przestojów.
alli88
Pewny Użytkownik
Pewny Użytkownik

Wróć do Nasze miasto

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość