Meble kuchnia

Aktualności oraz ogłoszenia wszelkiej treści.

Meble kuchnia

Postprzez szprycha » 19 Lut 2016, 12:59

Gdzie w NDM można zamówić meble do kuchni pod wymiar solidnie i w miarę w rozsądnych pieniążkach?
szprycha
Użytkownik
Użytkownik

Re: Meble kuchnia

Postprzez Bojkes Meble » 19 Lut 2016, 16:53

Zapraszam do siebie, może uda się Pani pomóc
Bojkes Meble
Użytkownik
Użytkownik

Postprzez eternal » 13 Kwi 2020, 12:02

Doradzicie gdzie dostanę porządny stól do kuchni?
Awatar użytkownika
eternal
Super Użytkownik
Super Użytkownik

Postprzez luksc » 17 Kwi 2020, 13:21

eternal napisał(a):Doradzicie gdzie dostanę porządny stól do kuchni?

Jeśli zależy CI na jakości warto jest dołożyć oraz kupić stół wykonany z prawdziwego drewna. A przynajmniej z blatem drewnianym. Blat ze slejki nie umywa sie jakosciowo do blatu drewnianego. Poza tym stól drewniany to zakup na długie lata i swego rodzaju inwestycja, bo mozna go w razie czego odnowić.

Jeśli mogę coś zasugerować, to warto jest zerknąć sobie na stoły w ofercie Stolvero. Mają tam stoły wykonane z naturalnego drewna. Lubię osobiscie takie nowoczesne formy:
Image
Awatar użytkownika
luksc
Super Użytkownik
Super Użytkownik

Postprzez Kingamp » 07 Gru 2021, 15:36

Dawno już nie odwiedzałem salonów meblowych na mieście, dochodząc po prostu do wniosku, że w sklepach internetowych wybór jest większy i bardziej różnorodny. Zestaw mebli kuchennych kupiłem tutaj: https://sklep.akord.net.pl/meble-kuchen ... 12233.html . Okazał się bardzo praktyczny, a wygląda jeszcze lepiej niż na fotografiach. Mimo, iż jest biały, fronty w łatwy sposób da się doczyścić z każdych zabrudzeń.
Kingamp
Użytkownik
Użytkownik

Postprzez vanesca » 24 Gru 2022, 16:37

Możecie też odwiedzić sobie stronkę https://www.pimia.pl/barek-w-kuchni-przy-scianie/ , ponieważ tam możecie znaleźć świetne porady co do wyboru przykładowo barku w kuchni? Czy warto byłoby sobie taki barek przy ścianie wykonać? Jakie są zalety takich barków itd. Ja powiem wam, że lubię czytać takie poradniki, jak ten.
vanesca
Aktywny Użytkownik
Aktywny Użytkownik

Postprzez alli88 » 28 Gru 2024, 19:45

No to ja doszłam do wniosku, że najlepszą dla mnie będą po prostu meble kuchenne na wymiar. Tak się składa, że znalazłam niedawno firmę iForm - która oferuje naprawdę wykonanie solidnych, nowoczesnych, funkcjonalnych mebli. Takich, które będą zgodne z naszymi oczekiwaniami.
alli88
Użytkownik
Użytkownik

Postprzez vanesca » 07 Sty 2025, 13:22

A jakbyście jeszcze szukali do swojej kuchni/ jadalni Krzesła na czarnych nogach to napiszę wam, że warto tutaj postawić na firmę Mivi Home. Tam macie szeroki wybór w poszczególnych artykułach i naprawdę dobre ceny. Także warto dokładnie zapoznać się z ich ofertami.
vanesca
Aktywny Użytkownik
Aktywny Użytkownik

Postprzez alli88 » 08 Sty 2025, 23:38

Wiadoma sprawa, że na rynku jest tak wiele ofert, że nie wiadomo na co się najpierw zdecydować.... Jak chodzi o mnie, to
warto tutaj zerknąć na salon meblowy Katowice Livingroom, ja właśnie planuję u nich zamówić narożnik, bo znalazłam ładny i komfortowy...
alli88
Użytkownik
Użytkownik

Wróć do Aktualności i ogłoszenia

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości