Szacowanie nieruchomości

Luźne rozmowy. O czym tylko chcesz...

Szacowanie nieruchomości

Postprzez babos » 29 Maj 2024, 07:21

Uważacie, że to jest słuszny kierunek?
Popatrzcie - https://ksb.uek.krakow.pl/studia-podyplomowe/szacowanie-nieruchomosci/
Jak to widzicie? A może macie jakiś zupełnie inny, który ma sens? Doświadczenia?
babos
Super Użytkownik
Super Użytkownik

Re: Szacowanie nieruchomości

Postprzez alli88 » 02 Sty 2025, 16:47

A gdzie w ogóle szukacie dla siebie ofert na sprzedaż mieszkania elbląg? Ja słyszałam ostatnio, że na stronie wnieruchomosci.pl sporo ciekawych propozycji dla siebie można znaleźć. Wydaje mi się, że warto byłoby faktycznie tam dokonać zakupu. Co wy na to?
alli88
Pewny Użytkownik
Pewny Użytkownik

Postprzez vanesca » 04 Sty 2025, 11:26

A co przykładowo możecie napisać mi na temat wynajem lokalu warszawa ? Czy wiecie do kogo się zwrócić w tym kierunku? Nie wiem czy dobrze słyszałam, ale ponoć firma Loco Commercial oferuje tutaj usługi na wysokim poziomie. Wiecie coś?
vanesca
Pewny Użytkownik
Pewny Użytkownik

Postprzez mikus » 20 Cze 2025, 08:34

Na etapie przygotowania inwestycji budowlanej niezwykle istotna jest dokładna analiza dokumentacji technicznej, która pozwala wykryć ewentualne błędy i rozbieżności projektowe. Pod adresem https://gproperties.pl/index.php/analiz ... chnicznej/ znajduje się oferta, która umożliwia weryfikację dokumentów pod kątem zgodności z przepisami prawa oraz rzeczywistymi warunkami wykonania. Takie podejście znacząco ogranicza ryzyko kosztownych poprawek i opóźnień w harmonogramie prac.
mikus
Pewny Użytkownik
Pewny Użytkownik

Postprzez justina » 08 Lip 2025, 20:22

Bardzo ciekawie opisane, przydatne info. Jestem jednak zdania że warto pytac o wszystko konkretną firmę przy zakupie nowego mieszkania bo jednak każdy deweloper jest inny i ma inny kredyt zaufania. Ja raczej postawię na znaną firmę taką jak Atal żeby bez obaw kupić mieszkanie na osiedlu na etapie budowy
justina
Użytkownik
Użytkownik

Wróć do Luźne rozmowy

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość