przez rather » 08 Lis 2014, 09:52
przez admin » 08 Lis 2014, 11:38
Choć tutaj uważam, że macie sporo do zrobienia - bo jak na najpopularniejszą stronę internetową związaną z miastem, która istnieje od dłuższego czasu to w porównaniu chociażby do naszego wyborczego profilu (który siłą rzeczy jest mniej interesujący) mogłoby być lepiej.
przez MichaÅ‚ Jakubowski » 08 Lis 2014, 12:04
rather napisał(a):Tak naprawdę to tylko trzy wskaźniki możemy porównywać na alexa i google - współczynnik odrzuceń, czas na stronie i ilość wyświetleń (na użytkownika). Są one zbliżone, ale należy pamiętać, że dane z google, które wczoraj wrzuciłem dotyczą okresu 1-31.10, natomiast alexa nie podaje jaki okres jest uwzględniony w statystykach. Poza tym dane w alexa są szacunkowe, natomiast google zlicza ruch za zgodą właściciela strony, więc te drugie dane są według mnie bardziej wiarygodne.
przez MichaÅ‚ Jakubowski » 08 Lis 2014, 12:07
admin napisał(a):Michał, jak najbardziej zgodzę się, że jest sporo do zrobienia. Nie bierz tego, co za chwilę przeczytasz, jako przytyk czy coś w tym stylu.Myślę że sporo u Was zrobiła reklama (ta ogólna).
admin napisał(a):Ludzie wchodzili na Waszą stronę itd i polubili również profil. Na Novidvor tak naprawdę opieramy się na SEO, bo o SEM to raczej ciężko - tutaj potrzebne są fundusze. Chociaż staramy się własnymi siłami jak widać
przez vanesca » 03 Mar 2025, 15:31